Iron Lab

Iron Lab són una sèrie de mòduls de formació intensiva l’objectiu de la qual és generar creixement professional a través d’un ambient d’aprenentatge continu que transmeti l’experiència, el coneixement i la metodologia de la companyia.

Dirigits a professionals de les arts escèniques i usuaris amb nivell mitjà o avançat en qualsevol disciplina del moviment.

Espai de treball on es comparteixen els fonaments de la companyia, com a element de la seva Recerca en l’evolució del breaking en les arts escèniques.

L’objectiu és explorar el moviment a partir del joc i les diferents eines de treball i improvisació de la companyia, la qual cosa ens porta a la implementació d’aquest mòdul.

Són sessions d’entrenament que serveixen per a abordar el nostre coneixement en aspectes fonamentals com: la mobilitat i la coordinació, el treball de sòl i l’acrobàcia, la interpretació i la relació amb el grup, això a través de la hibridació del breaking amb múltiples exercicis.

Properes formacions

No s'han trobat esdeveniments

Contacta amb nosaltres

Si vols oferir qualsevol de les nostres propostes formatives al teu esdeveniment o espai, contacta amb nosaltres i explica’ns quin és el teu projecte.