Momento del espectáculo No Labels

No Labels

És un projecte compost per diverses activitats participatives que busca el diàleg de diferents disciplines per a generar comunitat entorn les arts escèniques i el moviment. Amb la finalitat de trencar amb etiquetes establertes.
Reprodueix vídeo

És una trobada participativa entre grups d’artistes del moviment presentat per un “speaker” , i ambientat amb música en directe on a través de diferents fases amb pautes d’improvisació es generen diàlegs dansats en un espai escènic, lumínic i sonor que muta segons els impulsos dels artistes i tècnics que el componen.

NoLabels es basa en la ruptura de les estètiques, etiquetes i normes dels esdeveniments convencionals de danses urbanes. Tot amb l’objectiu de trencar les etiquetes i evolucionar els límits del moviment. 

És una jam de dansa que combina l’espontaneïtat amb una acurada disposició escènica, guiada per artistes per a submergir als participants en un ambient segur amb llibertat d’expressió. 

Aquesta jam interdisciplinària amb música i il·luminació en directe fomenta la improvisació, l’autoconeixement, i el diàleg dansat entre els participants, creant sinergies i connexions úniques.